1

WK voetbal weddenschappen | Wereldkampioenschap 2022

Het wereldkampioenschap voetbal word ook wel het WK voetbal genoemd. Dit is een toernooi dat 1 keer in de 4 jaar terugkomt. Er spelen 32 landen over de hele wereld mee. Het gastland word automatisch gekwalificeerd. De andere landen moeten in hun eigen continent kwalificatieduels spelen. Er zijn 5 continentale bonden. De landen die zich gekwalificeerd hebben voor het WK komen in een aantal poules terecht. De 2 beste teams van elke poule zullen verder voetballen, de overige 2 teams zijn uitgespeeld. Hierna volgen er duels die uitmaken wie verder mag voetballen. De verliezer is gelijk uit gevoetbald. Zo gaat dit door tot de finale. Het eerst volgende Wereldkampioenschap wordt gehouden in Qatar in 2022.

De winnaar van het WK krijgt de bekende trofee. Dit is een 5 kilo wegend, achttien karaats gouden, 36 centimeter hoog ontwerp. De trofee werd ontworpen door een Italiaanse kunstenaar. De trofee mag 4 jaar gehouden worden maar blijft eigendom van de FIFA. Ook worden op het WK meer prijzen uitgereikt zoals de Gouden Bal, deze is bedoeld voor de sper die het beste gepresteerd heeft op het toernooi. Ook wordt er een Fair Play Award uitgereikt. Deze is voor het team met het laagst aantal kaarten en overtredingen. De speler die het meest heeft gescoord heeft de Gouden Schoen gewonnen.

Bookmakers - online een weddenschap afsluiten

Veel info waarvan je misschien denk wat heb ik eraan. Maar nu komt het leuke. Al deze punten zijn mogelijkheden waarop jij een weddenschap kunt afsluiten via een online wedkantoor. Iedere wedstrijd in de voorfase, iedere wedstrijd tijdens het wereldkampioenschap zelf, ja zelfs iedere gele kaart is een mogelijkheid om een weddenschap op het eindresultaat te plaatsen. Al deze weddenschap mogelijkheden vind je bij de bookmakers elders op deze pagina.

Wil je dus eens een weddenschap plaatsen op een wedstrijd van het Wereld kampioenschap voetbal of een van de voorrondes, bekijk dan de reviews van deze online bookmakers. Er zijn kleine verschillen onderling. Hou echter altijd in het oog dat je bij het plaatsen van een weddenschap altijd moet zoeken naar de bookmaker met de beste quotes. Deze verschillen altijd en het plaatsen van je gewenste weddenschap kan daardoor bij de ene bookmaker veel meer opleveren dan bij de andere. Voor de bookmakers met de beste quotes ga je naar onze bookmaker review pagina.

Lees meer
Schrijf je in voor het laatste sportweddenschappen nieuws en ontvang direct een Maximale Bonus van €50 bij een populair online bookmaker!
Spelen met een bonus?