1

Dubai World Cup

Dubai World Cup

Dubai staat voor alles over de top is: formule 1 & exclusieve auto's, de hoogste gebouwen van de wereld en de haast onmogelijke infrastructurele ontwikkelingen als de palmeilanden voor de kust. Sinds 1996 worden er ook paarden races gehouden in Dubai. Dubai zou Dubai niet zijn als het prijzengeld dat kan worden gewonnen niet het allerhoogst zou zijn. Liefst $10.000.000 is er voor het de deelnemers van de Dubai World Cup aan prijzengeld beschikbaar. Een hoog geldbedrag, waar vele paarden eigenaren van over de hele wereld van watertanden.

Dit maakt dat er ieder jaar een top deelnemersveld aan de start van de race staat. Paarden vanaf 3 jaar worden toegelaten tot de race. De wedstrijd word gehouden op de 2000 meter lange Meydan Race course in Dubai, de Verenigde Arabische Emiraten. Een apart decor midden in de woestijn. Maar het past perfect bij de rest van Dubai. De paarden race is opgezet door Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum, de heerser van Dubai. De Sheik is overigens ook de eigenaar van een van de grootste volbloed paarden en race bedrijven van de wereld.

Omdat de paarden die deelnemen aan de race van over de hele wereld komen kan het lastig zijn te voorspellen welke paarden de beste kans hebben op het winnen van de race. Er zijn echter genoeg andere weddenschappen mogelijk die een veel hogere kans geven om te winnen. Denk hierbij aan een weddenschap op het land waaruit de winnaar komt of een weddenschap dat een paard in de top 5 zal eindigen. Afhankelijk van wanneer dat u een weddenschap plaatst zullen de quotes worden aangepast. Hoe langer voor de race u een weddenschap plaatst hoe hoger deze zullen zijn. Vergelijk ook altijd de quotes tussen bookmakers onderling, want ook hier kan voordeel uit gehaald worden.

Voor de bookmakers met de beste quotes kijkt u naar onze bookmaker reviews. Alle door ons geselecteerde bookmakers zijn online wedkantoren met een goede naam. Een weddenschap is daardoor altijd in uitstekende handen en winsten worden accuraat uitbetaald.

Lees meer
Schrijf je in voor het laatste sportweddenschappen nieuws en ontvang direct een Maximale Bonus van €50 bij een populair online bookmaker!
Spelen met een bonus?