1

Kentucky Derby

Kentucky Derby, wedden op deze paardenrace

De Kentucky derby is een van de bekendste paardenraces van de wereld. De wedstrijd wordt één keer per jaar gehouden in Louisville, Kentucky in de Verenigde Staten. Al meer dan 135 jaar wordt er geracet met paarden op de Kentucky derby baan. De Kentucky race baan, die in 1792 is aangelegd, is een paardensport baan en die beroemd onder paardenliefhebbers en paardenkenners wereldwijd.

De Kentucky Derby renbaan heeft een afstand van 2 kilometer. De meest succesvolle ruiters en paarden van de wereld hebben deel genomen aan de Kentucky Derby en hebben gestreden om nummer 1 plek. Als je deze wedstrijd weet te winnen beteken je iets in de paardenrace wereld.

Paarden die mee doen aan de Kentucky Derby zijn 3 jaar oud en worden van jongs af aan opgeleid tot echte racers. De race is onderdeel van de US triple crown, een serie van 3 klassieke paarden races die ieder jaar in mei en begin juni worden gehouden. Het zijn de wedstrijden met het hoogste aanzien en natuurlijk ook het hoogste prijzengeld dat in de Amerikaanse paardenraces gewonnen kan worden.

Wat heeft de Kentucky Derby nu te maken met het afsluiten van weddenschappen? De vraag kan beter anders gesteld worden, wat niet? De Kentucky Derby staat namelijk bekend om de enorm hoge bedragen waarvoor weddenschappen worden afgesloten. Hier gaat het niet om een paar dubbeltjes, maar wereldwijd over miljoenen dollars waar weddenschappen voor worden afgesloten.

U kunt nu ook wedden op de Kentucky Derby. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen is een account aan te maken bij een online bookmaker en uw weddenschap plaatsen op een van uw favoriete paarden of jockeys. Tip: De juiste bookmaker vinden om een weddenschap te kunnen plaatsen? Op onze website vindt u alle Nederlandse bookmakers die het voor u mogelijk maken om op een veilige manier een weddenschap af te sluiten.

Lees meer
Schrijf je in voor het laatste sportweddenschappen nieuws en ontvang direct een Maximale Bonus van €50 bij een populair online bookmaker!
Spelen met een bonus?