1

Online bookmakers

Online bookmakers zijn de afgelopen jaren massaal door spelers ontdekt als erg leuke aanvulling op het volgen van je favoriete sport. Je kunt zo namelijk testen hoeveel verstand je van een bepaalde sport hebt. Je kunt natuurlijk ook gewoon een weddenschap afsluiten, omdat je ontzettend veel vertrouwen in je favoriete voetbal club of sporter hebt. Wat je motivatie ook is om een weddenschap af te sluiten, belangrijk blijft altijd dat je je weddenschap plaatst bij een betrouwbare online bookmaker. Deze website tracht je te helpen bij het kiezen van een goed online wedkantoor.

Sterker, omdat het verstandig is je weddenschap altijd bij meerdere bookmakers te checken kun je op deze website de bookmakers vinden die betrouwbaarheid ook nog eens aan de beste quotes koppelen. Wat dit betreft is elke bookmaker die je op deze website vind geschikt om een weddenschap te plaatsen. Echter, als het gaat om bijvoorbeeld live weddenschappen die geplaatst kunnen worden als een sportweddenschap bezig is, is het wel handig te weten waar je het beste kunt zitten. Op deze website vind je reviews van de volgende bookmakers:

Bookmakers achtergrond

Online wedkantoren zijn niet veel anders dan de bookmakers of wedkantoren die al vele decenia bestaan in de echte wereld. In België zijn wedkantoren eigenlijk alleen bekend van de paarden races op draf en renbanen. Daarom ontstaat al snel het beeld van de Amerikaanse films waar de bookmakers of bookies vaak een twijfelachtige reputatie hebben door de illegale wijze waarop weddenschappen worden afgesloten. Dit gebeurt in de films voornamelijk op voetbalwedstrijden, bokswedstrijden en andere sport evenementen.

Er kan net als bij online weddenschappen gewed worden op de uitslagen: Winst of verlies. Hierbij is de bookie de persoon die bijhoudt waar een specifiek persoon op heeft gewed en hoeveel. De bookie is de dus de verantwoordelijke over het geld. Dat dit in de films niet altijd even eerlijk eraan toe gaat strookt natuurlijk niet met de werkelijkheid.

Werkwijze bookmakers

Wedkantoren of bookmakers zijn haast overal op de wereld terug te vinden. De werkwijze van de bookies in de films is gelukkig niet de werkwijze van online wedkantoren. Dit zijn professionele bedrijven met een beursnotering die zich absoluut geen slechte naam kunnen veroorloven. Natuurlijk inderdaad net als voornamelijk bij draf en renbanen, maar ook steeds meer gewoon in het straatbeeld.

Als klant wordt je aan een loket geholpen door vakkundig personeel met het afsluiten van een weddenschap bijvoorbeeld op je favoriete voetbalteam. Je overhandigd de inzet aan de medewerker en deze noteert waarop jij hebt gewed. Nadat de uitslag is bekent, worden er diverse berekeningen gedaan die het winstpercentage per winner uitrekent. Als je juist hebt gewed kun je vervolgens op hetzelfde punt je winst komen ophalen.

Mogelijkheden online bookmakers

Online wedkantoren zijn niet veel verschillend. veel online wedkantoren zijn ooit begonnen als bookmaker bij de paardenraces en hebben dus enorm veel ervaring in het geven van de juiste quotes en het goed en veilig afsluiten van weddenschappen. De online wedkantoren hebben ook vakkundig personeel dat je advies kan geven en je kan helpen met het juist inzetten van je weddenschap. Daarnaast biedt de online bookmaker wereld veel meer soorten weddenschappen. Werkelijk alles is mogelijk omdat online de markt natuurlijk veel groter is. Quotes op bijvoorbeeld tussenstanden, de eerste scoorder, de minuut van het eerste doelpunt of verzin maar iets anders heeft offline vaak geen zin, omdat je de enige bent die zo'n weddenschap misschien wil afsluiten. Dit is voor het wedkantoor niet interessant.

Online is dit echter geen enkel probleem. Je kunt inzetten op een centrale plek op meerdere sporten tegelijk en je hoeft er niet eens je luie stoel voor uit. Dit is een enorme verbetering ten opzichte van vroeger, toen je alleen een weddenschap kon afsluiten bij een draf en renbaan die niet iedereen naast de deur heeft liggen of een "mannetje" die iets ritselde en je vervolgens maar moest hopen dat er 'iets' terecht kwam van je geld. Vandaag de dag is dit allemaal een stuk veiliger en biedt het internet een veilige en betrouwbare manier van geld plaatsen op een weddenschap bij de bookmaker. Wil je weten wat voor soort weddenschappen er allemaal mogelijk zijn? Lees dan onze handleiding voor weddenschappen.

Waarom een online wedkantoor

Een keuze voor een online bookmaker ten opzichte van een offline wedkantoor is zo dus eigenlijk snel gemaakt. Online heb je meer privacy, geen dronken mensen, geen drukte, dikke geldprijzen, regelmatige promoties (hou ons blog in de gaten), je hoeft het huis niet uit en zo zijn er veel voordelen op te noemen die één 'echt' wedkantoor doen verbleken. Daarnaast heb je online de mogelijkheid heel makkelijk de quotes van de bookmakers te vergelijken, waardoor je je risoco zo veel mogelijk kan beperken. Er zijn zelfs voorbeelden bekend van de mogelijkheid met een beetje research je risico tot zelfs nagenoeg 0 te reduceren. Zie dat maar eens offline te realiseren!

Voor je weddenschap op een eredivisie wedstrijd, een jupiler divisie wedstrijd of een paarden race ben je hier dus goed aanbeland. Lees de voordelen en nadelen van elke bookmaker en maak je keuze. Voor het beperken van je risico kies je ze natuurlijk allemaal, zodat je de quotes kunt vergelijken. Bekijk in ieder geval onze actuele top 5 eens voor de beste keuzes. Veel plezier met wedden!

Lees meer
Schrijf je in voor het laatste sportweddenschappen nieuws en ontvang direct een Maximale Bonus van €50 bij een populair online bookmaker!
Spelen met een bonus?