1

Draf sport

Bent u een fanatieke draf sport volger? Of misschien een toegewijde drafsport fan die graag een extra centje wil verdienen, maar lukt het u niet zelf naar de wedstrijden te gaan? Dan is het online wedden op draf sport aan te raden voor u! Win mooie prijzen met het plaatsen van een weddenschap op een van uw favoriete draf combinatie gewoon vanaf thuis.

De drafsport wordt al sinds de romeinse tijd volop beoefen in vele landen in de wereld. Waar voorheen wedstrijden voornamelijk werden georganiseerd in landen als Italië, Engeland en Spanje worden de wedstrijden in deze tijd haast in elk land gehouden. De drafsport wedstrijden vinden op een grote baan plaats, waar het net als iedere andere race de bedoeling is, dat één combinatie natuurlijk als eerste de finish overgaat. Drafsport rijders ook wel de 'jockeys'  genoemd rijden op een zogenaamd sulky's. Dit zijn karretjes waar de jockey op zit. Dit is een combinatie.

Met enorm grote snelheden racen de verschillende paarden en jockeys tegen elkaar om uiteindelijke te proberen als eerste over de finish te komen. Drafsport wedstrijden zijn op zichzelf al hartstikke spannend. Maar nu heeft u de kans om de wedstrijden nog een stapje spannender te maken. U kunt er namelijk voor kiezen om een weddenschap af te sluiten op een wedstrijd welk paard als eerste zal eindigen!

Hoe? Door via een online bookmaker een inzet te plaatsen op uw favoriete draf paard en jockey.

Weddenschap op drafsport wedstrijden

Zet in op uw favoriete drafsport paard, uw favoriete jockey of ga af op uw kennis van de sport. Gebruik uw paardensport kennis en plaats een weddenschap via een van de online bookmakers die weddenschappen op paardensport wedstrijden als drafsport aanbieden. Wed op werelds mooiste paardensport wedstrijden. Online wedkantoren geven de mogelijkheid snel en gemakkelijk uw gewenste inzet te plaatsen uw favoriete combinatie.

Het wedden op paarden in de draf sport wereld wordt al eeuwen gedaan. Waar het voorheen nog vaak door rijke sjieke heren werd gewed met stukken landgoed, auto's en andere objecten wordt er tegenwoordig gewed met geld bedragen. Dit kan al met zeer kleine inzetten, zodat het voor iedereen mogelijk is om een weddenschap te plaatsen.

Online wedden op drafsport wedstrijden is enorm populair. Zo zijn er al vaker miljoenen gewonnen met het wedden op een paard en zijn jockey.  Kies een online bookmaker met de beste quotes en doe mee! Weddenschappen online plaatsen is gemakkelijk en zeer spannend.

Ga af op uw geluk en plaats een inzet bij een van onderstaande door ons geselecteerde online wedkantoren.

Lees meer
Schrijf je in voor het laatste sportweddenschappen nieuws en ontvang direct een Maximale Bonus van €50 bij een populair online bookmaker!
Spelen met een bonus?