1

Wedden op Premier league

Engeland is het mekka van de bookmakers. Als bakermat van weddenschappen heeft Engeland een lange traditie, ook in het voetbal. Als je in Engeland rond een wedstrijd rond het stadion rond loopt zul je overal bookies zien lopen en de quotes horen roepen. Daarnaast is het ook de uitvinder van het voetbal. Een prima combinatie, ook voor de Nederlandse Premier League fan. Want dat maakt wedstrijden nog spannender & spectaculairder dan ze al zijn. De ploegen zijn natuurlijk al top. Denk aan Manchester United, Chealsea, Liverpool FC, Tottenham & Arsenal om maar enkele van de meest beroemde clubs te noemen. Het leuke van de Engelse competitie wedstrijden is dat de wedstrijden echt alle kanten op kunnen gaan. Het niveau verschil is door de brede top erg klein. Maar ook de kleinere clubs zorgen regelmatig voor verrassende uitslagen. Als Top competitie is de Engelse Premier League waarschijnlijk de meest competitiefste ter wereld. Iedere wedstrijd weer wordt er op het scherpst van de snede gevoetbald en halen de ploegen het uiterste uit zichzelf.

Uitdagende weddenschappen

Door deze onvoorspelbaarheid is het erg lucaratief om op wedstrijden uit de premier league te wedden. Hoge quotes zijn meer regelmaat dan uitzondering. Daarnaast zijn ook de sidebets voor deze competitie interessant. Denk bijvoorbeeld aan een weddenschap over het aantal doelpunten die tijdens een premier league wedstrijd vallen. De premier league heeft het hoogste aantal doelpunten gemiddelde per wedstrijd. Het juist voorspellen is een echte uitdaging en zeker als je juist zit met je voorspelling kan je dat een aardig geldbedrag opleveren. Nieuw zijn live weddenschappen op Premier League wedstrijden. Je kunt dus zelfs tijdens de wedstrijd nog een weddenschap afsluiten en zo anticiperen op het spelverloop. Dat betekend nog meer kans op een juiste weddenschap. Live weddenschappen zijn in korte tijd zeer populair geworden en dat is niet voor niks. Het is gewoon de leukste en spannendste vorm van wedden die je een keer uitgeprobeerd moet hebben. Ook in deze vorm kun je sidebets plaatsen. Deze sitebets worden bij veel aanbieders zelfs tijdens de wedstrijd aangepast of bijgeplaatst. Wil je de ultieme wed ervaring op doen, dan is een weddenschap plaatsen tijdens een bezoek aan een premier league wedstrijd de uitdaging. Je kunt namelijk bij veel online bookmakers ook via je telefoon een weddenschap plaatsen op de wedstrijd van jou keuze. Dat is nog eens de spanning verhogen!

Weddenschappen Premier league wedstrijden

Weddenschappen afsluiten op Premier league wedstrijden? Alle online bookmakers die je op onze website terug vind bieden je deze mogelijkheid aan. Kijk voor een weddenschap echter niet bij 1 enkele online bookmaker, maar vergelijk altijd de quotes van de verschillende online wedkantoren. Alleen zo weet je zeker dat je de meeste winst kunt behalen bij een juiste weddenschap. Alle online wedkantoren die je hier vind zijn goede en betrouwbare bedrijven. Een keuze voor een enkele bookmaker is dus niet nodig. Daarnaast kun je daardoor profiteren van verschillende bonus aanbiedingen. Bekijk hier onze selectie van (voornamelijk) Nederlandstalige bookmakers.

Lees meer
Schrijf je in voor het laatste sportweddenschappen nieuws en ontvang direct een Maximale Bonus van €50 bij een populair online bookmaker!
Spelen met een bonus?