1

Preakness Stakes

Preakness Stakes, fanatieke draftsporters opgelet!

Preakness Stakes is een wereldberoemde paardenrace en is vernoemd naar het eerste winnende paard dat de race won in 1770. Reeds 2 jaar voor de start van de nog iets bekendere Kentucky Derby race, werd de Preakness Stakes al verreden. De meest uiteenlopende winnaars van over de hele wereld hebben tijdens de Preakness Stakes mooie records neergezet en bovendien miljoenen verdiend met het winnen van deze paardenrace. De race heeft groot aanzien en maakt onderdeel uit van de US triple crown, de drie belangrijkste races in de Verenigde staten.

Paarden die mogen racen

De race word gereden door paarden van 3 jaar oud, die uitstekend geschikt zijn voor het behalen van hoge snelheden. Het is natuurlijk de kunst om als eerste de finish te behalen binnen een zo kort mogelijke tijd. Dat het winnen van deze race niet eenvoudig is, mag wel duidelijk zijn. Door het grote aanzien van de wedstrijd doen de beste paarden van de wereld mee. De concurrentie is enorm en de winnaars zijn van een uitermate hoog niveau.

Weddenschappen afsluiten op de Preakness Stakes

Deze paardensport race wordt door miljoenen mensen op tv of via internet live gevolgd. Naast de race zelf die op zich al ontzettend spannend is, is er nog een reden waarom er zo ontzettend veel mensen de race volgen. Veel van de populariteit heeft de paarden race namelijk gekregen door de weddenschappen die erop kunnen worden afgesloten.

Al sinds 1870 worden er namelijk weddenschappen afgesloten en deze zijn als sinds de start vaak erg hoog. Omdat er steeds meer mensen meedoen worden de bedragen waarmee gewed wordt ook steeds hoger. Het is onmogelijk voor iedereen om ook echt fysiek aanwezig te zijn op de Peakness Stakes baan. Daarom plaatsen steeds meer paardenliefhebbers online een weddenschap op hun favoriete paard.

Vooral deze mogelijkheid heeft ervoor gezorgd dat het wedden op paarden races een enorme vlucht heeft genomen. Hierbij gaat veel geld gemoeid en daardoor maakt u kans op enorm hoge prijzen. Zelf een weddenschap plaatsen op de Preakness Stakes paardenrace? Kies een van de door ons geselecteerde bookmakers voor een veilige weddenschap.

Tip: Om de juiste bookmaker te vinden waar u het beste een weddenschap kunt afsluiten kunt u de quotes van elk online wedkantoor met elkaar te vergelijken voor de weddenschap die u wil afsluiten. Dit kan namelijk voor elke weddenschap weer een andere bookmaker zijn. Een beetje werk, maar wel iets dat zich makkelijk terug kan betalen indien u wint!

Lees meer
Schrijf je in voor het laatste sportweddenschappen nieuws en ontvang direct een Maximale Bonus van €50 bij een populair online bookmaker!
Spelen met een bonus?