1

Wedden op Tennis

Vrijwel het hele jaar door kun je genieten van verschillende tennistoernooien die overal ter wereld worden gespeeld. Dit zorgt er mede voor dat je het hele jaar door verschillende bookmakers tennis weddenschappen voor je beschikbaar hebben. De tennisbond ATP heeft naar de 4 grootste Grand Slams nog zo'n 70 andere grote toernooien beschikbaar. Kortom, mogelijkheden genoeg. Op deze pagina kom je alles te weten over het plaatsen van weddenschappen bij tennis.

Succesvol uitslagen voorspellen

Om succesvol te kunnen zijn bij het plaatsen van weddenschappen bij tennis, dien je de nodige hoeveelheid basiskennis van de sport te beheersen. Dit in combinatie met de informatie die jij van spelers hebt, vergroot jouw kans om te winnen. Zo dien je namelijk rekening te houden met de vorm van een specifieke speler. Er is online namelijk tal van relevante data over een speler te vinden. Ontdek hoe lang de gemiddelde partij duurt en of er sprake is van recente blessures. Ook is het raadzaam om te analyseren of de speler een langzame starter is of juist een specialist is op het gebied van aces.

Het belang van de wedstrijd ondergrond

Een ander belangrijk aspect waar je rekening mee dient te houden bij weddenschappen op tennis is de ondergrond. Tennis vindt namelijk plaats op verschillende soorten ondergrond. Kijk hierbij naar de resultaten en de speelstijl van de speler in combinatie met de ondergrond waarop gespeeld gaat worden. Voorbeelden van ondergrond waarop gespeeld worden zijn gras en gemalen baksteen, ook wel bekend als gravel.

Wat zijn de mogelijkheden om bij tennis op te gokken?

Het afsluiten van weddenschappen bij tennis vindt plaats bij een bookmaker. Voorheen moest je hier speciaal de deur voor uit. Tegenwoordig is het echter mogelijk om jouw weddenschap te plaatsen met behulp van je computer, tablet of mobiele telefoon.
Het doen van een voorspelling is erg eenvoudig. Alleen zijn er bij tennis tal van mogelijkheden. De bookmakers bieden namelijk veel opties om geld op in te zetten, namelijk:

  • Match betting: De winnaar van de tenniswedstrijd
  • Tennis combi bet: het combineren van weddenschappen
  • Outright betting tennis: het voorspellen van de uitkomst (bv. Winnaar van een toernooi)
  • Handicap wedden tennis: geef een speler een voorsprong of juist achterstand
  • To win 1st Set: wie wint de eerste set van de wedstrijd?
  • Set betting: wedden op de exacte uitslag in sets

Dit zijn slechts enkele mogelijkheden op het gebied van wedden op tennis. In totaliteit staan er ruim honderden verschillende tennis weddenschappen voor je klaar bij de bookmakers. Door ruim voor aanvang van een toernooi alvast een voorspelling te doen, kun je profiteren van extra hoge noteringen. Een weddenschap gevonden die je wel interessant lijkt? Klik op de quotering en geef aan hoeveel je wilt inzetten en bevestig jouw inzet vervolgens. De rest gaat vervolgens geheel vanzelf.

Meer spanning met live weddenschappen!

Ieder jaar zijn er wel weer nieuwe favorieten op het gebied van tennis weddenschappen. Enkele grote namen die de tenniswereld al geruime tijd domineren zijn: Rafael Nadal, Roger Federer en Novak Djokovic.

Vrijwel alle bookmakers maken het mogelijk om live weddenschappen af te sluiten op tenniswedstrijden. Op deze manier volg jij een wedstrijd op de voet en kun je de zwakke en sterke punten analyseren en vervolgens weddenschappen afsluiten. De noteringen worden gedurende de wedstrijd voortdurend aangepast. Dit 'In-play' wedden op tennis biedt een hoop extra kansen. Je volgt de partij namelijk op de voet en ziet wellicht in wat de sterke en zwakke punten van een speler zijn. Zet in op het juiste moment en profiteer van een mooie winst!

Overigens bieden online bookmakers vaak gratis live streams aan om tenniswedstrijden te volgen die niet op de TV worden uitgezonden. Een extra voordeel dus!

Lees meer
Schrijf je in voor het laatste sportweddenschappen nieuws en ontvang direct een Maximale Bonus van €50 bij een populair online bookmaker!
Spelen met een bonus?