1

Wedden op Bundesliga

De Duitse competitie is een van de beste voetbalcompetities van Europa. Elke week worden er wedstrijden van een heel hoog niveau gespeeld. De Duitse voetbalcompetitie word de Bundesliga genoemd en is ingevoerd in 1963. De Bundesliga is de hoogste competitie in Duitsland en het is er net zo populair als in Nederland. Er worden veel wedstrijden gespeeld in het weekend. Ook worden er wedstrijden gespeeld door de week om meer geld te krijgen door de televisierechten. In de Bundesliga strijden net als in Nederland 18 clubs om het kampioenschap. De teams die onderaan eindigen moeten nog wedstrijden spelen tegen de teams die het hoogste zijn geëindigd in de competitie onder de Bundesliga. Deze competitie heet Bundesliga 2. Veel Nederlandse spelers voetballen in Duitsland. Ook zijn er een aantal Nederlandse coaches werkzaam in de verschillende Bundesligas.

Duitse voetbalclubs in Europa

De Duitse ploegen doen het goed in de Europese toernooien als de Champions League en de UEFA Cup. Het hoogste toernooi in het Europese voetbal is natuurlijk de Champions League. Alleen de beste clubs uit de Europese competities mogen hier aan mee doen. Het toernooi dat onder de Champions League ligt heet de UEFA Cup. Dit ligt qua niveau iets lager dan de Champions League. In beide competities doen Duitse clubs als Bayern Munchen, FC Schalke 04, Hamburger SV en BVB Dortmund het ieder jaar weer goed.

Een weddenschap plaatsen

Veel wedkantoren bieden de mogelijkheid aan om op Duits voetbal te wedden. Dit komt omdat de competitie in Duitsland altijd erg spannend is. Het kampioenschap wordt meestal pas beslist in de laatste speelronde. Vrijwel alle Wedkantoren geven je de mogelijkheid te wedden op de uitslagen van de Bundesliga wedstrijden. Maar je kunt ook wedden op wie er bijvoorbeeld kaarten gaat pakken en wie als eerste scoort. Zo zijn er vele mogelijkheden waar op een weddenschap op af te sluiten is. Als je een weddenschap wil afsluiten is het belangrijk dat je je niet beperkt tot een wedkantoor. Kijk altijd rond waar je de beste quotes kunt vinden. Deze verschillen per wedstrijd en per weddenschap die je af wil sluiten. Op deze website vind je meer dan voldoende goede bookmakers die je de beste quotes geven. Alle bookmakers zien die Nederlandse spelers accepteren? Kijk dan verder in ons bookmaker overzicht.

Lees meer
Schrijf je in voor het laatste sportweddenschappen nieuws en ontvang direct een Maximale Bonus van €50 bij een populair online bookmaker!
Spelen met een bonus?