1

EK voetbal weddenschappen - Europees Kampioenschap

Het Europees kampioenschap voetbal dat ook het EK voetbal word genoemd is een groot voetbaltoernooi dat om de 4 jaar gehouden word. Het is een toernooi tussen landenteams uit Europa. Eerst worden er voorrondes gespeeld. De landen die zich plaatsen werken in een maand het toernooi af. De winnaar hiervan mag zich Europees Kampioen noemen. De eerste EK vond plaats in 1960. Vanaf 1996 speler er 16 landen mee aan het EK. Vanaf 2016 zullen er 24 landen hiervoor gaan strijden. Het eerst volgende EK wordt gehouden in 2020 in diverse landen.

De voorzitter van de UEFA wil het toernooi verplaatsen naar de maand augustus. Het doel hiervan is dat de spelers uitgerust aan het toernooi kunnen beginnen. Normaal hebben de spelers een zwaar seizoen bij hun clubs achter de rug en moeten ze nog beginnen aan het toernooi. De spelers zijn dan vaak vermoeid. Ook gaan ze uitbreiden naar 24 teams. Dit wordt gedaan dat de grote voetballanden het toernooi niet zullen missen omdat ze slecht spelen op de kwalificatiewedstrijden. Ook maken de mindere landen meer kans om mee te mogen doen. Ook komen er meer inkomsten voor de UEFA.

Het leukste is echter dat een uitbreiding van het EK ook zorgt voor veel meer mogelijkheden om op te wedden. Tijdens het toernooi heb je nu al enorm veel mogelijkheden. Vrijwel iedere bookmaker geeft je de mogelijkheid een weddenschap af te sluiten op een EK wedstrijd. Bookmakers vind je elders op deze website. De bookmakers die je op deze website vind zijn allemaal goede bookmakers. Dit is handig om te weten omdat een weddenschap plaatsen ietsje meer werk in de aard heeft dan bijvoorbeeld bij een gemiddeld casino spel.

Onderling tussen de verschillende bookmakers zijn de quotes namelijk verschillend. En dat is weer van invloed op de winst die je met een weddenschap kunt maken. Natuurlijk wil je een zo gunstig mogelijke quote op je weddenschap. Vergelijk daarom altijd de quotes tussen verschillende online wedkantoren. Dat is heel makkelijk en kan gewoon achter je pc. Daarnaast kun je zo ook op verschillende plaatsen profiteren van de welkomst bonussen die je ontvangt. Vergelijk de verschillen tussen de bookmakers en maak je keuze via onze bookmaker review pagina.

Lees meer
Schrijf je in voor het laatste sportweddenschappen nieuws en ontvang direct een Maximale Bonus van €50 bij een populair online bookmaker!
Spelen met een bonus?