1

Wedden op serie A

Het Italiaanse voetbal behoort al decennia tot de top competities in Europa. Je ziet dit alleen al af aan het aantal keren dat een Italiaanse club erin is geslaagd ieder jaar weer ver te komen in de Europese competities. De laatste jaren domineert Inter Milaan de Serie A en zijn ze er in geslaagd wel 5 keer achter elkaar kampioen van Italië te worden. Daarnaast hebben ze natuurlijk ook de Champions League gewonnen. Maar ook de andere grootmachten van het Italiaans voetbal zoals Juventus, AC Milaan, AS Roma & Lazio maken natuurlijk ieder jaar de Italiaanse competitie enorm spannend en van hoog niveau.

De Italiaanse competitie is zeer populair als het gaat om weddenschappen en quotes. Vrijwel elke online bookmaker biedt de mogelijkheid te wedden op wedstrijden uit de Italiaanse competitie. En dan kun je niet alleen wedden op de topwedstrijden. Ook de minder bekende ploegen zijn het waard een weddenschap op te plaatsen. Test je kennis van het Italiaanse voetbal en maak het direct te gelde. De Serie A bestaat uit 20 top ploegen die iedere week weer volop spektakel bieden. Je kunt wedden op de uitslagen van wedstrijden, maar ook op wedstrijd onderdelen als het aantal kaarten of de minuut van het eerste doelpunt. Bepaal altijd van tevoren wat je precies voor weddenschap wil afsluiten. Je kunt dan namelijk quotes gaan vergelijken. Kijk nooit bij slechts 1 bookmaker, want quotes verschillen per bookmaker en je kunt zo flinke extra winsten pakken zonder er veel voor te hoeven doen.

Op deze website vind je de beste en betrouwbaarste online bookmakers. Een weddenschap afsluiten is zo gebeurt. Registreer je bij de bookmaker van je keuze. Na een storting via bv iDEAL kun je zo een weddenschap afsluiten. Daarnaast bieden de meeste online bookmakers inschrijf bonussen, waarmee je eerste storting verhoogd wordt. Bekijk hier alle bookmakers waar je weddenschappen op de Italiaanse Serie A kunt afsluiten.

Lees meer
Schrijf je in voor het laatste sportweddenschappen nieuws en ontvang direct een Maximale Bonus van €50 bij een populair online bookmaker!
Spelen met een bonus?