1

Belmont Stakes

Belmont Stakes paardenrace

Als u van de Preakness Stakes of de Kentucky derby hebt gehoord, dan heeft u vast en zeker ook van de Belmont Stakes gehoord. Belmont Stakes is een zeer bekende paardenrace in Amerika, waar paarden van 3 jaar tegen elkaar strijden tijdens een race van 2,4 km. Het is de kunst zo snel mogelijk de finish te halen. De race bestaat al sinds, 1867 en wordt op de dag van vandaag ieder jaar onder grote belangstelling gehouden.

Paarden racen, grote geld pot winnen!

De Belmont Stakes is een echt Amerikaanse paardenrace die gehouden wordt in het Belmont park in Elmont , New York. De race is de 3e en laatste paardenrace die wordt gehouden die onderdeel uit maakt van de US Triple Crown en sluit deze reeks af. Onderdeel van de US Triple crow zijn verder de eerder genoemde Kentucky Derby en de Preakness Stakes. Een mooie afsluiting, waarbij er veel geld op het spel staat.

Niet alleen voor de eigenaren van de paarden en de jockeys die mee doen aan de wedstrijd zelf. Ook door de belangstellenden langs de kant op de tribunes en zelfs door heel Amerika wordt de wedstrijd met spanning gevolgd. Een van de grote oorzaken dat het paardenrennen en in het bijzonder de Belmont Stakes wedstrijd zo enorm populair is komt door de weddenschappen die in grote aantallen op de uitslagen worden geplaatst. Dit onderdeel van de race zorgt voor een enorme omzet.

Sinds dat er ook gewed kan worden via het internet op de paardenrace is de belangstelling alleen maar toegenomen. Mensen over de hele wereld plaatsen weddenschappen op de uitslagen en volgen met spanning op tv de race. Dit houdt ook in dat de geldpot steeds groter wordt en het mogelijk wordt enorme winsten te behalen met de juiste gok.

Wedden op Paardenraces thuis op de bank!

De mogelijkheden zijn haast onbegrensd. U kunt niet alleen winnen door juist op de winnende combinatie te wedden. U kunt zelfs geld zetten op het paard dat het laatste eindigt, het 2e eindigt of als eerste tijdens de race valt. Het wedden op de paarden reces is hierdoor online een stuk leuker online dan langs het veld. Het scheelt natuurlijk ook dat u geen kaartje naar New York hoeft te kopen, om er fysiek bij te zijn. U kunt lekker vanuit thuis, met een laptop met internetverbinding, een weddenschap plaatsen en de paardenrace volgen op uw tv.

Direct aan de gang? Tip: Lees onze bookmaker reviews & bepaal welke weddenschap u wilt afsluiten. Vergelijk vervolgens de quotes bij de diverse online wedkantoren om te bepalen waar u het beste uw weddenschap kunt afsluiten.

Lees meer
Schrijf je in voor het laatste sportweddenschappen nieuws en ontvang direct een Maximale Bonus van €50 bij een populair online bookmaker!
Spelen met een bonus?