1

Prix de l'Arc de Triomphe

Prix de l’Arc de Triomphe

De echte paardenkenner kan niet om de Prix de l'arc de Triomphe heen. Deze wereld beroemde paardenrace behoord tot de top paarden race wedstrijden in Europa en is een begrip geworden. De race wordt gezien als de belangrijkste midden afstands race van de wereld. De paardenrace wordt gehouden op de 2400 meter lange Hippodrome de Longchamp in de buurt van Parijs. Het evenement wordt normaal gesproken gehouden op de eerste zondag van oktober en bestaat al sinds 1920.

Paarden van 3 jaar en ouder strijden tegen elkaar tijdens de belangrijkste wedstrijd van de dag. De wedstrijd behoord tot de top 5 van de wereld door het hoge prijzengeld dat op dit moment op €4.000.000 ligt. Omdat de wedstrijd wordt gehouden aan het einde van het seizoen kunnen paardenrace liefhebbers goed de verrichtingen van de deelnemers tijdens het jaar door volgen en met die kennis een weddenschap plaatsen. Het is daarmee mede een populaire race om een weddenschap op af te sluiten.

Bent u een paardenliefhebber, paardenkenner of houdt u simpelweg van een gokje wagen? Dan is het afsluiten van een online weddenschap op de Arc paardenrace bijna een verplicht nummer. Bookmakers van over de hele wereld schenken er al weken voor de wedstrijd enorm veel aandacht aan. Het vinden van de juiste informatie over de deelnemers vormt een groot aandeel in het plezier dat een weddenschap op de Prix de l'arc de Triomphe kan geven. Ook het kiezen van de juiste online bookmaker die voor uw gewenste weddenschap de beste quotes geeft is wat uitzoekwerk. Maar wel werk dat zich kan uitbetalen in een nog hogere winst.

Een weddenschap afsluiten? Bezoek onze bookmaker review pagina en kies door ons geselecteerd online wedkantoor. U bent zo verzekerd van een betrouwbare bookmaker en de beste quotes.

Lees meer
Schrijf je in voor het laatste sportweddenschappen nieuws en ontvang direct een Maximale Bonus van €50 bij een populair online bookmaker!
Spelen met een bonus?