1

Wedden op Darts

Los van de weddenschappen op toppers in de dartwereld als Michael van Gerwen en Gary Anderson, valt er verder vrij weinig te verdienen. Dit vanwege het feit dat de odds relatief laag zijn. Alsnog een leuke winst maken met behulp van een darts weddenschap? Maak slimme combinaties en profiteer van de buitenkansjes! In dit artikel staan we stil bij de mogelijkheden op het gebied van wedden op darts.

Hoe kun je Darts uitslagen juist voorspellen?

Maak het plaatsen van weddenschappen eenvoudiger door gebruik te maken van de tips van experts. Deze experts analyseren namelijk de spelers en zullen vervolgens de meest lucratieve weddenschappen voor je uitlichten. Hier kun jij als gast dus optimaal van profiteren.
Dit profiteren kun je doen bij een bookmaker, ook wel bekend als wedkantoor. Er zijn zowel online als fysieke wedkantoren waar jij je kunt inschrijven en vervolgens deel kunt nemen aan weddenschappen.

Waar vind je de beste Quotes/odds voor Darten?

Het wedden op darts verloopt heel eenvoudig. Het draait namelijk allemaal over de odds. Ofwel jouw kans op winst. Deze odds geven aan hoeveel jij per euro die je inzet, kunt verdienen. Hiervoor dient jouw voorspelling echter wel goed te zijn. Ga op zoek naar een mooie weddenschap en daag jezelf ook uit. Het zit namelijk zo, hoe waarschijnlijker jouw voorspelling, hoe lager de odds.

Indien je graag op zogeheten “zekerheidjes” wilt wedden, kun je ervoor kiezen om meerdere van deze “zekerheidjes” met elkaar te combineren. Op deze manier ontstaat er een combinatie weddenschap. In dat geval worden de odds met elkaar vermenigvuldigd. Dit levert vervolgens een interessantere notering op ondanks dat de kans op winst nog altijd vrij groot is. Daarnaast kun je ook gebruikmaken van zogeheten Asian Handicaps. Hierbij geef je in ongelijke partijen een bepaalde speler een virtuele voorsprong. Hierdoor wordt de notering interessanter.

Darts gok mogelijkheden

Bij de grootste dartscompetitie, de premier league, staan er bij iedere partij wel 40 verschillende weddenschappen klaar. Deze weddenschappen lopen uiteen van het voorspellen van de winnaar tot het voorspellen van de hoogste check out. Dit is het hoogste aantal dat een darter met zijn drie pijlen weet uit te gooien in de volledige partij.
Een andere leuke optie is de zogeheten 'King of the Oche'. Hierbij voorspel je de winnaar, degene met de hoogste check out én degene met de meeste 180's op zijn naam. Doordat je hier op meerdere aspecten tegelijk wed, is de kans op een lucratieve quotering, groot. Ook het wedden op de correcte score is mogelijk. Het aanbod verschilt per weddenschap maar het correct voorspellen van de score kan al snel het zesvoudige opleveren.

Dan is er ook nog het wedden op een negen darter, degene wie de eerste leg wint en wie de laatste. Zo kun je dus kiezen om enkelvoudige of meervoudige weddenschappen aan te gaan. Een combinatie bet zien wij als echte aanrader. Ondanks dat je hierbij meer risico neemt, zijn de odds vele malen hoger en kun je alsnog gebruikmaken van de nodige “zekerheidjes”.

Online bookmakers voor Darten

Het plaatsen van jouw voorspellingen kun je doen bij online bookmakers. Ben je nieuw? Kijk dan welke bookmaker jou de beste bonus kan bieden. Ook willen we je tot slot meegeven dat het live wedden op darts enorm populair is. Verhoog de spanning van een dartspartij door de wedstrijd live te volgen in combinatie met jouw weddenschappen. Sla toe en pak een top notering!

Lees meer
Schrijf je in voor het laatste sportweddenschappen nieuws en ontvang direct een Maximale Bonus van €50 bij een populair online bookmaker!
Spelen met een bonus?