1

Wedden op Autosport

Weddenschappen op autosport wedstrijden mogen zich verheugen op een steeds groter wordende populariteit. Autosport is een erg gevarieerde sport. Je kent vast de Formule 1, Indy 500 en de WRC Rally autosport. Maar er zijn werkelijk duizenden wedstrijden wereldwijd waarop gewed kan worden. Net als bij alle soort sportwedstrijden maken veel online bookmakers het mogelijk ook op je favoriete autosport coureur te wedden. Je kunt zo flinke geldbedragen winnen wanneer je de juiste coureur hebt gekozen. Autosport wedstrijden worden zo natuurlijk nog spannender.

Gokken via een bookmaker: veel mogelijkheden

Naast dat er kan worden gewed op wie de wedstrijd wint zijn er via online bookmakers nog veel meer mogelijkheden op op te wedden. Je kunt het zo gek niet bedenken en het kan. Er Kan zelfs worden gewed op hoe vaak de ziekenwagen de baan op moet rijden, hoe vaak een bepaalde coureur in de grindbak terecht komt en nog veel meer andere soorten weddenschappen. Het leuke van dergelijke gekke weddenschappen is dat je vaak flinke sommen geld kunt winnen. Het verschil tussen autosport wedstrijden en andere sporten zit hem voornamelijk in de winstkansen die je hebt. Het is volstrekt onvoorspelbaar wat er nou precies gaat gebeuren tijdens de race. Het kan zomaar dat je verwachtte dat een bepaalde coureur zou gaan winnen, maar deze uiteindelijk door uitval in de laatste ronde niet meer verder kan rijden. Al heeft deze coureur dan de best spullen om mee te winnen maar zorgt uiteindelijk één klein foutje tijdens het sturen voor een gigantische knal tegen de muur waardoor je je ingezette geld kunt vergeten. Vandaar dat je bij autosport wedstrijden een iets andere strategie moet hebben dan bij andere sportwedstrijden.

Beste quotes voor je inzetten

Wedden op formule 1, WRC rally's, Indycar of andere races kan bij vrijwel alle online bookmakers. Een tip willen we je zeker mee geven: Beperk je niet tot 1 wedkantoor. De quotes verschillen van elkaar en het kan best zo zijn dat de ene keer de ene bookmaker de beste inzet mogelijkheid geeft, terwijl dit een andere keer een andere bookmaker is. Ook voor specifieke weddenschappen kan dit onderling varieren. Vergelijk iedere weddenschap weer. Wij hebben de meest betrouwbare online bookmakers met de beste quotes voor je verzameld en gereviewd. Lees de reviews van online bookmakers hier.

Lees meer
Schrijf je in voor het laatste sportweddenschappen nieuws en ontvang direct een Maximale Bonus van €50 bij een populair online bookmaker!
Spelen met een bonus?