1

The Royal Ascot

The Royal Ascot paardenrace

Wilt u een weddenschap afsluiten op the Royal Ascot race? De Royal Ascot paardenrace is van alle paardenraces over de wereld waarschijnlijk de beroemdste. Het evenement staat naast de spannende race die tijdens het evenement gehouden wordt, vooral bekend om de strakke dresscodes en uitbundig geklede mensen. Zelfs the Royal familie van Engeland komt een kijk nemen bij deze zeer spannende races.

Het is daardoor meer een evenement waar mensen naar toe gaan om te kijken naar mensen en bekeken te worden dan een echt puur paarden races. Het sociale aspect is enorm belangrijk en misschien wel het belangrijkste. Meer dan 300.000 bezoeken jaarlijks dit evenement.

Mocht u hier niet van houden, dan is er niets aan de hand. U kunt alle poespas overslaan en de wedstrijden ook online volgen. Het evenement duurt 5 dagen waar er in totaal 16 wedstrijden worden verreden. Iedere dag is er minimaal 1 group one race. Dit is de hoogste klasse van paardenraces. Iedere dag dus weer een mogelijkheid om een boeiende race te volgen en wellicht zelfs een weddenschap te plaatsen.

Plaats een weddenschap op een van de paardenraces van The Royal Ascot bij een online bookmaker waar u elders op deze website reviews van vind. Dit zijn goede & betrouwbare voornamelijk Nederlandstalige online wedkantoren. Enkele van de wedkantoren geven u zelfs de mogelijkheid de wedstrijden via een online stream live te volgen. Een mooie mogelijkheid om de paardenrace te bekijken en ook het virus op te vangen. U zult zien dat u na een keer het evenement te hebben gevolgd ook bevangen wordt door de spanning die een wedstrijd op wekt.

Lees meer
Schrijf je in voor het laatste sportweddenschappen nieuws en ontvang direct een Maximale Bonus van €50 bij een populair online bookmaker!
Spelen met een bonus?