1

Royal Ascot 2023

Als je dol bent op paardenraces, dan zal Royal Ascot 2023 zeker een ervaring zijn om niet te missen. Het is één van de meest glamoureuze evenementen in het paardenrace circuit, een plek waar de elite, beroemdheden en paardenracefans samenkomen voor vijf dagen vol met opwindende races en entertainment. Wij nemen je mee in de geschiedenis van Royal Ascot, leer je een paar leuke feitjes, en leggen we uit hoe jij kunt wedden op de Royal Ascot 2023 races via een bookmaker die je kunt vinden op onlinewedden.info.

Duik in de Geschiedenis

Royal Ascot begon in 1711, toen Koningin Anne besloot dat een open veld bij Windsor perfect zou zijn voor "paarden en jockeys om hun talent op de proef te stellen". Sindsdien is het evenement uitgegroeid tot het belangrijkste paardenrace evenement, dat elke jaar tienduizenden bezoekers uit de hele wereld trekt. Hier zijn een paar hoogtepunten uit de rijke geschiedenis van Royal Ascot:

 • In 1762 werden er kleurcodes op de jockey outfits geïntroduceerd, zodat jij als toeschouwer gemakkelijk kan zien wie de eigenaren van de paarden zijn.
 • De allereerste Gold Cup paardenrace vond plaats in 1807.
 • Het 100-jarig jubileum van de troonbestijging van George V werd gevierd met een koninklijk banket bij het Royal Pavilion op Ascot, waardoor het sociale aspect van het evenement werd benadrukt.

Ontdek Leuke Feitjes: Wist je dat...?

Royal Ascot is vol met interessante feitjes, van fascinerende tradities tot grappige curiosa. Hier zijn een paar leuke feitjes om mee te pronken tijdens jouw volgende gesprek over paardenraces:

 • Royal Ascot is niet alleen een paardenrace, maar ook een modeshow. Van extravagante hoeden tot couture outfits, de bezoekers pakken flink uit om indruk te maken.
 • Ondanks alle aandacht voor de races en de mode, laten de culinaire hoogstandjes van Royal Ascot niets te wensen over. Van luxe picknicks tot gourmet restaurants, er is iets voor iedereen.

Wedden op Royal Ascot 2023: Zo doe je dat!

Het plaatsen van een weddenschap op de Royal Ascot races kan jouw ervaring op het evenement veel spannender maken (en wie weet zelfs winstgevender). Volg deze stappen om jouw geluk te beproeven:

 1. Ga naar de bookmaker vergelijker van onlinewedden.info en kies een bookmaker uit de lijst van aanbevolen, betrouwbare bookmakers. Je vindt er ook informatie over welke bookmakers de beste bonusdeals aanbieden.
 2. Maak een account aan en vul al jouw gegevens in. Houd jouw ID en betaalgegevens bij de hand, want deze heb je nodig om jouw account te verifiëren.
 3. Verken de weddenschappen voor de Royal Ascot races. Er zijn veel verschillende manieren om in te zetten: je kan bijvoorbeeld wedden op de winnaar van een race, gokken op de eerst drie paarden die de finishlijn passeren, of wedden welke positie een specifiek paard zal behalen. Let op dat jouw bookmaker goede odds geeft. Weet je niet hoe het werkt? Lees dan onze handleiding voor online weddenschappen.
 4. Stem af op de Royal Ascot races om te zien hoe jouw gekozen paarden scor
  en. Wie weet maak je een grote winst!

Ben jij klaar om deel te nemen aan dit legendarisch evenement door een weddenschap te plaatsen op de Royal Ascot 2023 races? Kies vandaag nog jouw bookmaker en breng jouw liefde voor paardenraces naar een compleet nieuw niveau. Veel succes met inzetten!

 

Terug naar nieuwsoverzicht