1

Kun je geld verdienen met wedden op voetbal?

De vraag die iemand stelt als hij geïnteresseerd is het wedden op voetbal is of hij hier geld mee kan verdienen. Hier is makkelijk antwoord op te geven. Ja, zeker is er geld te verdienen met het wedden op voetbal, maar ook zeker geld te verliezen. Wij laten het niet bij dit zwart-witte antwoord maar gaan dieper in op de vraag of er geld is te verdienen met wedden op voetbal.

Te verwachten resultaten op korte termijn

Op korte termijn is het erg lastig om zomaar veel winst te maken met het wedden op voetbal en hier komt dan ook een stukje geluk bij kijken. Kijk goed naar de bookmakers. Zoek altijd de hoogste quoteringen en maak gebruik van welkomstbonussen. Het is ook niet slim om enkele minuten voor de wedstrijd nog te gaan kijken wat je in wilt gaan zetten. Vooral voor de korte termijn is het goed om onderzoek te doen en dit is onmogelijk als je enkele minuten voor aanvang nog moet kijken wat je wilt gaan doen. Als je op korte termijn veel geld wilt zitten dan is het handig dat je een groot startkapitaal hebt. Als je met weinig geld begint dan moet je al veel risico nemen om dit geld snel naar een hoger bedrag te tillen. Uiteindelijk zul je er dan achter komen dat je geen geld gaat verdienen met wedden op voetbal. Geld verdienen met wedden op voetbal is daarom beter weggelegd voor mensen met een lange termijndoelstelling.

Te verwachten resultaten op lange termijn

Als je echt geld wilt gaan verdienen met wedden op voetbal dan is aan te raden dit op de lange termijn te doen. Door het toepassen van verschillende strategieën is het reëel dat je geld kunt verdienen, maar hiervoor moet je er wel tijd in steken.

Onderzoek

Ten eerste is het belangrijk dat je echt veel onderzoek gaat doen. Begin dan ook niet meteen met wedden, maar ga eerst eens voor een tijd de voetbalwereld analyseren. En dan niet alleen binnen België, maar bijvoorbeeld elke competitie binnen Europa. Als je dit onder de knie hebt kun je verder gaan kijken. Zo krijg je verstand van wat er gebeurd in bepaalde competities en wie de favorieten zijn. Niet alleen dat, ook krijg je over het algemeen meer verstand over voetbal. Kijk ook  de verstandshoudingen binnen een bepaalde club zijn. Is het rommelig in het bestuur? Zijn er geblesseerde spelers? Spelen ze nog voor iets of zijn ze al zeker van uitschakeling/promotie? Dit zijn allemaal vragen waar je rekening mee moet houden

Bonussen

Net als bij de korte termijn is het slim om te kijken naar verschillende bonussen. Zo kun je voor een langere tijd niet met eigen geld spelen en kun je al een kapitaal opbouwen zonder zelf al te veel geld te investeren. Nu we het toch hebben over kapitaal, zorg dat je vooraf een startkapitaal hebt om mee te gaan wedden, zorg ook dat dit voldoende is om geld mee te maken. Anders kan het zeer lang duren voordat je meer geld gaat zien.

Strategieën

Je kunt door een bepaalde strategie ervoor zorgen dat je altijd winst hebt. Wil je hier veel geld mee verdienen moet je wel een behoorlijk kapitaal hebben. Bij deze strategie gaat het erom om dat je bij verschillende bookmakers gaat zoeken naar sure bets. Dus weddenschappen die altijd goed zijn. Dit doe je door quoteringen van verschillende bookmakers te vergelijken en zo je geld in te zetten dat je altijd winst hebt. Hoe je dit concreet doet leggen wij uit op onze website www.onlinewedden.info onder het artikel ‘basis beginselen van betting strategieën’. Een ander cruciaal aspect van wedden op voetbal is het ontdekken van waarde bij verschillende weddenschappen. In sommige gevallen geven bookmakers een te hoge quotering waardoor deze weddenschap veel waarde heeft. Als je deze telkens blijft zoeken heb je een goede kans om winst te maken, maar hier gaat dus veel tijd in zitten.

Wat je niet moet doen

Het belangrijkste wat je absoluut niet moet doen is emotionele beslissingen maken, want dan gaat het fout. Hou er altijd rekening mee dat je wel eens kunt verliezen. Ga dan niet meteen al je geld inzetten om zo je verlies van die weddenschap goed te maken. Het gaat om de lange termijn niet om die ene weddenschap. Het is sowieso niet slim om al je geld in een keer in te zetten. Begin met een startkapitaal en verdeel deze over verschillende weddenschappen. Zo verminder je het risico om geld te verliezen.

Hieronder zie je nog een opsomming van stappen die je moet ondernemen om geld te verdienen met wedden op voetbal:

  • Beslis een startkapitaal met voldoende geld om uiteindelijk te gaan verdienen.
  • Zoek altijd naar de hoogste quoteringen (bookmakers vergelijken).
  • Maak gebruik van bonussen.
  • Onderzoek/analyse uitvoeren.
  • Geen emotionele beslissingen maken.
  •  Pas strategieën toe.

Conclusie

De conclusie luidt dat er zeker geld te verdienen is met het wedden op voetbal. Op korte termijn zal dit echter veel lastiger zijn dan op lange termijn. Door het toepassen van strategieën is het zelfs mogelijk om verzekerd te zijn van winst, maar daar komt wel veel onderzoek bij kijken en moet je een flink kapitaal hebben om hogere marges te behalen.

Terug naar nieuwsoverzicht