Wedkantoren
Alle wedkantoren
Top 5 bookmakers
Naam Waardering Max. Bonus Bonus
Unibet 5/5 100% € 50 Bekijk
Bwin 5/5 100% € 50 Bekijk
William Hill 5/5 300% £ 30 Bekijk
888 Sport 5/5 300% € 30 Bekijk
Netbet 4/5 50% € 50 Bekijk

Sportweddenschappen

Velen kennen de weddenschappen op sportwedstrijden wel, maar weten niet goed hoe nu precies de vork in de steel zit. We zullen je dit proberen uit te leggen aan de hand van enkele voorbeelden. De prijs die je kunt winnen bij een weddenschap hangt geheel af van de vraag en het aanbod. In de bookmaker wereld is zo'n prijs bekend onder de Engelse term "quote".

William Hill sports

Quotes

De hoogte van een quote hangt af van de sportwedstrijd. Zo zullen tenniswedstrijden andere quotes geven dan voetbalwedstrijden, omdat bij tenniswijdstrijden bv geen gelijk spel bestaat. De kansen op een bepaalde uitslag liggen dus anders. Ook kunnen de quotes per bookmaker / wedkantoor verschillen. Als je regelmatig een weddenschap af sluit is het dus lonend om, voor het afsluiten van een weddenschap, eerst te kijken waar je de beste quotes op een bepaalde uitslag kunt krijgen.

Andere sportweddenschap mogelijkheden

Naast de standaard weddenschappen op winst, verlies of gelijk spel van een bepaalde wedstrijd kun je de weddenschap ook ingewikkelder maken. Hier kun je denken aan het voorspellen van de juiste uitslag, maar ook aan de minuut van de eerste goal of gele kaart bij een voetbal wedstrijd. We zouden je echter willen adviseren eerst met de eenvoudige weddenschappen te beginnen, om zo feeling te krijgen voor de kansen en risico's die weddenschappen hebben. Het is natuurlijk duidelijk dat hoe lager de kans op een bepaalde uitslag is, hoe hoger de quote zal zijn. Om je een idee te geven van deze quotes zullen we beginnen met het geven van enkele voorbeelden. Lees verder over quotes >>

Wedden op WK voetbal wedstrijden? €30 FREE BETS >>
Sluiten [x]
Wedden op WK voetbal wedstrijden? Ontvang nu gratis € 30,- aan free bets!