Wedkantoren
Alle wedkantoren
Top 5 bookmakers
Naam Waardering Max. Bonus Bonus
Bwin 5/5 100% € 50 Bekijk
888 Sport 5/5 300% € 30 Bekijk
Netbet 4/5 50% € 50 Bekijk
Bet-at-home.com 4/5 50% € 50 Bekijk
Betsson 4/5 100% € 55 Bekijk

Wedden op paarden

Bij velen leeft het idee nog erg dat weddenschappen puur bij het Paardenrennen horen. Dat is natuurlijk nooit zo geweest en het wedden op paarden is zeker in België al lang voorbij gestreeft door het wedden op voetbal. Dit komt echter vooral door de mogelijkheden van online wedden. Dit heeft het wedden zo veel makkelijker gemaakt. Was wedden op sportwedstrijden vooral een aangelegenheid voor de mannen met dikke sigaren langs de paarden ren banen, nu is dit al lang niet meer zo. Ook het publiek is met de tijd mee gegaan. Wedden op paarden is echt niet meer alleen weggelegd voor de gefortuneerde met de dikke sigaar. Via online bookmakers kan iedereen wedden op paarden.

Netbet sports

Mogelijkheden van weddenschappen plaatsen

Wedstrijden in heel Europa (vooral Frankrijk en Engeland), Amerika en zelfs Azië zijn zelfs vaak met live beelden te volgen via de websites van de grote online bookmakers als William Hill, Unibet of Bwin met onder in het scherm live quotes. Dit maakt het aanbod van paarden races enorm en je kunt op vrijwel elk uur van de dag een weddenschap plaatsen. Je ziet zo dat het wedden op paarden via internet enorm veel voordelen biedt. Daarnaast is het door de live beelden ook nog enorm spannend. In België is het plaatsen van een weddenschap op een paardenrace relatief onbekend. Lees verder over het wedden op paardenraces en probeer daarna zelf eens een gokje te wagen op een paardren wedstrijd. Wij zijn er zekervan dat je binnen no time verkocht bent! Ook kun je direct naar ons overzicht van online bookmakers gaan.

Wedden op het nieuwe voetbal seizoen? Nu met €50 EXTRA >>
Sluiten [x]
Wedden op het nieuwe voetbal seizoen? Test je kennis van voetbal en waag een gokje. Ontvang nu gratis € 50,- aan extra speelgeld!