Wedkantoren
Alle wedkantoren
Top 5 bookmakers
Naam Waardering Max. Bonus Bonus
Bwin 5/5 100% € 50 Bekijk
888 Sport 5/5 300% € 30 Bekijk
Netbet 4/5 50% € 50 Bekijk
Bet-at-home.com 4/5 50% € 50 Bekijk
Betsson 4/5 100% € 55 Bekijk

Weddenschappen op wielerwedstrijden

Wielrennen een sport die erg populair is bij de Nederlanders. De bikkels die onder alle weersomstandigheden grote afstanden trotseren om te strijden voor de hoogste eer. Net als bij een voetbalwedstrijd kun je wielerwedstrijden lekker relaxed op de bank bekijken. En misschien de wielrenners wel keihard aanmoedigen wetende dat ze je toch niet kunnen horen. Daarnaast is wielrennen net als voetbal prima geschikt om een weddenschap op af te sluiten. Bijvoorbeeld op de uitslag van een koers, of de eindstand van een klassement bij een meerdaagse koers. De mogelijkheden voor een weddenschap zijn haast onbegrenst. En vele online bookmakers bieden je de mogelijkheid om op alle mogelijke wielerkoersen een weddenschap af te sluiten.

Netbet sports

De echte wiellerfanaten weten hoe de wielrenners tot de laatste meters kunnen afzien. Alle factoren waarin de echte wielrenner fanatiekelingen zich kan inleven en die van invloed zijn op de uitslag. Dat maakt een weddenschap op een wielerwedstrijd zo spannend. Weet jij je te onderscheiden als echte deskundige? Uiteraard hoef je geen wieler expert te zijn om een weddenschap af te sluiten, maar het biedt je wel meer vertrouwen bij het maken van keuzes. En zeg nu zelf. Als je graag met je collega's of vrienden over wielrennen plaat, wat geeft dan beter weer hoe groot je kennis van de wielersport wel niet is dan een weddenschap op de juiste uitslag?

Op onze website vind je meer dan voldoende bookmakers die je de mogelijkheid geven een weddenschap af te sluiten op alle mogelijke wieler wedstrijden. Onze tip: check altijd de quotes van meerdere online bookmakers. Alleen zo weet je zeker dat je de beste uitbetaling krijgt op de weddenschap die jij wil afsluiten. Er zijn verschillen tussen de bookmakers onderling, maar 1 ding is altijd het belangrijkste bij weddenschappen en dat zijn de quotes van je weddenschap. KLik verder voor reviews van alle bookmakers met hoge quotes.

Wedden op het nieuwe voetbal seizoen? Nu met €50 EXTRA >>
Sluiten [x]
Wedden op het nieuwe voetbal seizoen? Test je kennis van voetbal en waag een gokje. Ontvang nu gratis € 50,- aan extra speelgeld!